En till slide

Hejsan hejsan

Slide 4 (the other are not active)

EVENT I STOCKHOLM, SVERIGE & EUROPA SEN 1994
Bröderna Bäckströms Universum - Engagerande eventbyrå som erbjuder professionell projektledning av möten, event & upplevelser till små-medelstora företag.
 • VAD GÖR VI?
 • Bröderna Bäckströms Universum – eventbyrån som erbjuder skräddarsydda affärsmöten och upplevelser som stärker och utvecklar relationen till Dina gäster. Du får en hängiven projektledare som leder arbetet från start till mål. Oavsett om det är en kickoff, skidkonferens eller konferens med teambuilding.
 • LÄS MER
 • VILKA ÄR VÅRA KUNDER?
 • Våra kunder är små -medelstora företag, organisationer och ett fåtal privatpersoner som önskar affärsmöten och upplevelser som sticker ut från vardagen. Våra kunder värderar tjänsten att få nyckelhåls färdiga evenemang så att värdskapet bibehålls.
 • LÄS MER
 • VILKA ÄR VI?
 • Sedan starten 1994 har vi snart levererat över 1000 lyckade affärsmöten för 5-2000 personer i Sverige, Norden & Europa till våra kunder. Konferensarrangör, event manager – vi kallar det projektledning av affärsmöten som vi med stor passion, ödmjukhet och prestigelöshet ägnar oss åt.
 • LÄS MER
 • Våra expertområden

  Här står en ny underrubrik. Här står en ny underrubrik. Här står en ny underrubrik. Här står en ny underrubrik. Här står en ny underrubrik. Här står en ny underrubrik.

  Varför ska ni välja bröderna Bäckström?
  Vi har kontakterna och skräddarsyr er upplevelse
  Vi samarbetar med utvalda partners som vi vet jobbar professionellt och levererar vad de lovar. Vårt koncept innebär att vi regelbundet besöker och för dialog med våra leverantörer för att säkerställa kvaliteten. Med andra ord har vi själva upplevt alla platser, servicenivån och den personal som välkomnar dina gäster. Självklart är varje skräddarsytt upplägg resultatet av era önskemål. Därför går vi igenom era krav inför ert event/affärsmöte. Genom att träffas får vi grundmurad känsla för vad som är viktigt för er organisation och lyssnar in vad era gäster ska känna när ni skiljs efter ert event.
  Inga assistenter - ni pratar med oss direkt
  Under hela samarbetet med BBU har ni någon av oss som projektledare. Med andra ord en kontakt som hjälper er innan, under och efter ert möte. Det skapar trygghet och enkelhet. Lika självklart är vi med på plats och sköter den sista finslipningen – så att du kan fokusera på värdskapet och kan involvera dina gäster till 100%. Vi kan också svara för marknadsföringen av själva evenemanget. Då tar vi tillsammans med er fram material som önskas för att ni ska kunna paketera och slussa ut ert erbjudande.

 Vi tar helhetsansvaret. Med professionell projektledning synkar vi alla delar i ert upplägg, håller i kontakten med alla inblandade parter och bevakar hela genomförandet på plats.
  24 år i branschen - känn er trygga
  Vår förmåga att skapa resultat utöver det vanliga hänger givetvis ihop med vår kompetens och erfarenhet. Vi startade vår resa 1994. I ryggen har vi alltså 20 års erfarenhet från mötesindustrin. Därför kan vi lova en trygghet i leveranserna och det breda kontaktnät som krävs för att – året-runt – gå iland med er idé, bokning och hela genomförandet av era framtida möten.
  Inspiration
  Våra kunder
  Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

  Här står text om denna punkt. Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.

  Följ oss på Instagram