Heli-skiing i Sarek

Söder om Sarek ligger Tarrakaisemassivet, i denna vackra miljö finns en helicamp där du och dina gäster bor, äter och myser. Topparna i området är mellan 1350 och 1850 m.ö.h. Området har bra snöförhållanden samt att bergen vi flyger på alltid har en sida som ger bra skidåkning. Sammantaget med omsorgsfullt utvalt boende i fjällbyn, får vi optimal ”helilodge-känsla” i alpin miljö. Heli-skiing erbjuds i majmånad för grupper om max 20 personer. Intresserad? Kontakta bröderna idag för ett förslag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Här står text om denna punkt. Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.