Skidåkning Pyrénéerna – 3 dagar – 3 länder

Även denna vintersäsongen kan vi erbjuda Pyrenéerna under Februari & Mars. Upplev 3 länder under 3 dagar! Direktflyg till Barcelona där vi blir upphämtade i minbussar som tar oss till det första lilla landet Andorra i byn Pas de la Case. Dag 1 åker vi i Pyréneérnas största skidområde Grandvalira. Vi förflyttar oss till Spanien och avslutar med Frankrike. En riktig ”Roadtrip” i små skidområden och i byar som erbjuder fantastisk gastronomi. Läs mer om programmet här ProjektPyreneerna

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Här står text om denna punkt. Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.Här står text om denna punkt.